NYHETSARKIV

Røykvarslerens dag – 1. desember

Røykvarslerens dag – 1. desember

Alle husstander anbefales å skifte batteri i røykvarsleren årlig, med mindre man har røykvarsler med 5- eller 10-års batteri. I tillegg bør alle røykvarslere, uansett batterilevetid, rengjøres hvert år. Det kan være en fin huskeregel å gjøre begge deler 1. desember, som er røykvarslerdagen. Artikkelen blir også lagt ut i brukerportalen.

Er det noe du lurer på?

Er det noe du lurer på?

Er det faglige eller programtekniske temaer du som HMS-rådgiver for BevarHMS gjerne skulle hatt mer info om? I så fall, håper vi du sender oss innspill. Det er fortsatt mulig å påvirke agendaen for rådgivertreffet 7. desember 2021, som har hovedtemaet: "Et utvalg av spørsmål og svar fra året 2021".

Presentasjoner fra rådgivertreffet 9. november 2021 – Varsling og rømningsveier

Presentasjoner fra rådgivertreffet 9. november 2021 – Varsling og rømningsveier

I rådgivertreffet 9. november var det varsling og rømningsveier ved brann som var hovedtemaet, engasjert presentert av Rolf Sverre Nordberg og Per Ole Mathisen. Her fikk vi blant annet info om anbefalte røykvarslere og brannalarmanlegg og hvilke krav lovverket stiller til rømningsveier med mer. Det ble også gitt en oversikt over hvilke aktiviteter og artikler som er tilgjengelige i BevarHMS på dette temaet, og tips om kurs og øvelser boligselskapene kan gjøre, med forslag til hvor boligbyggelaget kan bistå. Du finner presentasjonene som ble vist i møtet i artikkelen. 

Tid for å risikovurdere boligselskapet

Tid for å risikovurdere boligselskapet

I BevarHMS anbefaler vi at borettslag og sameier gjennomgår og oppdaterer sin risikovurdering hvert år. Høsten kan være en god tid for dette. I denne artikkelen får du informasjon om hva risikovurdering er, og hvordan du gjennomfører den. Du finner også lenker til to videoer om risikovurdering. Artikkelen blir også lagt ut i Brukerportalen.

Emne

  • Kategori

År